fbpx

Hotel Vallentuna

Adress: Parkvägen · 186 36 Vallentuna    Telefon reception: 08-511 700 08

Våra rum

Boendealternativ för alla tillfällen

Hos oss finner du säkerligen ett boende som passar just för dig!

Vi har fyra olika rumstyper.

  • Våra nya enkelrum 18 kvm med pentry
  • Dubbelrum 28 kvm med kök
  • Mindre enkelrum med kylskåp och vattenkokare med tillgång till vårt fina allrum där du delar kök och kan vara din egen kock.
  • Fyra lägenheter 38 kvm (family rooms) med fyra bäddar, matplats och kök.

Alla våra rum har egen wc och dusch. Priset inkluderar handdukar, lakan och internet. Frukostpaket kan bokas mot ett tillägg.

Klicka här för att starta bokningen


singlesq

Singleroom kitchen 18 kvm

Våra nybyggda enkelrum som vi kallar Singleroom kitchen erbjuder en bekväm säng, tv, pentry och badrum med dusch och wc samt balkong/uteplats. Kostnad från 699 kr per natt.

kök enkelrum

badrum


enkelrum
Enkelrum 13 kvm
Våra bekväma enkelrum är utrustade med en 90 cm kvalitets säng och ett eget badrum med dusch och toalett. Du har också fri användning av vårat mysiga vardagsrum på nedervåningen med soffa och TV, en massagestol och ett gemensamt kök.
Kostnad från 699 kr per natt.
double_sq
Lägenhet för 2 personer 38 kvm
I våra lägenheter finns det två sovrum med två bäddar i vardera rum, dusch och wc samt basutrustat kök med matplats för fyra personer. Sängarna består av enkelsängar. Bor du i lägenhet så håller du efter själv med städning och vid utcheckning lämnar lägenheten i samma skick som vid incheckning.
Kostnad från 1195 kr per natt.

Lägenhet för 4 personer 38 kvm
I våra lägenheter går det även bra att bo mellan 1-4 personer. Sängarna består utav enkelsängar Bor du i lägenhet så håller du efter själv med städning och vid utcheckning lämnar lägenheten i samma skick som vid incheckning.

Kostnad från 1495 kr per natt.
Translate »