Aktiviteter

UTFORSKA VALLENTUNA

I Vallentuna finns det mycket att göra för både stora och små. Är du naturintresserad kan du bland annat utforska stora naturområden. Här finns även ett perfekt golfläge med flera golfanläggningar i närheten av vårt hotell. Vill du bada kan du ta dig till simhallen, Kvarnbadet eller någon badsjö. För dig som gillar att motionera finns det flera idrottsanläggningar att besöka. Nära till både Täby centrum och Stockholms innerstad.

Perfekt Golfläge

Hos oss kan du bo bekvämt till ett förmånligt pris och välja att spela på de olika golfklubbarna som är i närheten utav vårt hotell.

Kontakta oss för mer information om vilka golfklubbar vi samarbetar med så att ni tar del utav våra erbjudanden med rabatterad greenfee, mat och logi.

Vallentuna Kulturhus

Vallentunas nya kulturhus och bibliotek ligger mitt i centrum och är en spännande mötesplats för både unga och gamla Vallentunabor.

Förutom ett stort och modernt bibliotek rymmer huset även utställningslokaler, flera scener och en kreativ verkstad.

Stockholms innerstad

Vill du besöka vår huvudstad men bo lite mer lugnt här hos oss så tar du dig endast dit på trettiofem minuter med Roslagsbanan.

Det finns även bussförbindelser som tar dig till tunnelbanan och vidare in mot Stockholms innerstad.

Kvarnbadet

Kvarnbadet är beläget vid Vallentunasjöns norra ände och består av en tempererad 50-meters bassäng med 8 banor. Det finns även en 17,5 meters bassäng för simskola och mindre simkunniga barn. En plaskdamm för de allra minsta barnen. Två av banorna i 50 metersbassängen är alltid reserverade för motionssim. Till badet hör omklädningsrum, duschar och bastu (vid högsommarvärme är bastun avstängd dagtid). För den som blir sugen på något gott finns kiosk och servering. Förutom simaktiviteter och simskola finns en lekplats för de yngre barnen, en beachvolleybollplan samt kanoter att hyra.

Täby Centrum

Ett av Sveriges största köpcentrum med ca 200 butiker och nästan 50 restauranger. Här finns de största kedjorna men även mindre företag och utländska kedjor som du inte hittar på andra platser.

Ta dig enkelt hit med bil på 10 minuter eller med Roslagsbanan.

Vallentuna IP

Alldeles intill vårt hotell ligger en komplett friidrottsanläggning med allvädersbanor, ishockeyarenor, isbana utomhus, fotbollsplaner, boulebana, beachvolleybana, tennishall, motionsspår samt skidspår.