Golfanläggningar i närheten

Vallentuna GK

3,7 km från Hotel Vallentuna
Den blandade skogs och parkbanan erbjuder med sina par 72 fördelade på 18 hål utmärkta träningsområden och aktiviteter för alla åldrar. Vallentuna Golfklubbs 18 håls bana har den ganska unika egenskapen att den utmanar alla typer av spelare, höghandikappare som låghandikappare, långtslående som kortslående .www.vallentunagk.seTel nr:08-514 305 60

Arninge GK

7,4 km från Hotel Vallentuna
Banan uppskattas bl a pga sina fina singelklippta greener som alltid brukar vara av mycket god kvalitet, oftast riktigt bra redan tidigt på säsongen. På klubben finns även en komplett träningsanläggning med en utmanande korthålsbana och en 300 meter lång driving range. Sedan vi 2011 tog de ombyggda hålen 5, 8 & 9 i bruk har banan fått ytterligare en ansiktslyftning och förbättrats. De tre mycket intressanta hålen är designade av den kände kanadensiska banarkitekten Bob Kains. Testa dem, du blir inte besviken. Nya hål 8 räknas redan som banans bästa hål.

Wäsby Golf

17,6 km från Hotel Vallentuna

Vi har två 18-hålsbanor med samma höga kvalitet. Banorna är av hedkaraktär där Västerled är en utpräglad mästerskapsbana och Österled en mer förlåtande men tekniskt utmanande bana. Den 8 juli 2006 öppnades vår 9-hålsbana, Hagby Golf och den 10 juni 2007 invigdes formellt Hagby Golf vilket gör Österåkers golfanläggning till en av de mest kompletta i landet.Österåkers Golfanläggning är känd för att erbjuda en lång golfsäsong, inklusive tidigt spel på ordinarie greener. Vi öppnar Hagby Golf med ordinarie greener så fort det är snöfritt och plusgrader, även om det är mitt i december. Västerled och Österled öppnar vi tidigt på säsongen.

Österåkers Golf

9,3 km från Hotel Vallentuna
18-hålsbanan ger dig som golfare en utmaning i en härlig miljö med en blandning av skogs- och parkbana. 9-hålsbanan, passar både nybörjaren såväl som den mer erfarne golfaren. 6-hålsbanan, är en korthålsbana, pay and play, med konstgräsgreener där du kan vässa närspelet och passar även bra för att introducera nära och kära i golfens värld.

Tjusta GK

9,3 km från Hotel Vallentuna
Tjusta Golfklubb är en liten och gemytlig klubb där gemenskapen och roligt golfspel är viktigast. Vår målsättning är att det ska vara en bana av hög kvalitet och att det ska vara en hemtrevlig och gemytlig klubb att komma till. En liten fingervisning får man om man studerar bilderna på vår hemsida, alla är härliga miljöer från vår bana! Genom att vår golfklubb kännetecknas av en mysig atmosfär som kombinerar en känsla av gemytlighet med värme vågar vi lova att du kommer att känna dig som hemma hos oss. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt speciella erbjudande.