Hotel Vallentuna

Adress: Parkvägen · 186 36 Vallentuna    Telefon reception: 08-511 700 08

Våra rum

Boendealternativ för alla tillfällen

Hos oss finns det ett boende som passar just för dig. Våra fräscha enkelrum med tillgång till vårt fina allrum är ett alternativ och vill du bo mer privat så väljer du våra trevliga lägenheter som har från fyra till sju bäddar, egen wc och dusch samt kök. Logipriserna inkluderar frotté och lakan. Notera att det ingår inte frukost i logipriserna.

Nytt för detta år är att vi bygger ut vår anläggning med 34 nya dubbelrum med eget pentry. Det beräknas vara klart till jul 2017.

enkelrum
Enkelrum
Våra bekväma enkelrum är utrustade med en 90 cm kvalitets säng och ett eget badrum med dusch och toalett. Du har också fri användning av vårat mysiga vardagsrum på nedervåningen med soffa och TV, en massagestol och ett gemensamt kök.
Kostnad från 675 kr per natt.
Lägenhet
Lägenhet för 2 personer
I våra lägenheter finns det två sovrum med två-tre bäddar i vardera rum, dusch och wc samt basutrustat kök med matplats för fyra personer. Sängarna består av enkelsängar och i vissa lägenheter även en våningssäng. Bor du i lägenhet så håller du efter själv med städning och vid utcheckning lämnar lägenheten i samma skick som vid incheckning.
Kostnad från 1105 kr per natt.
enkelrum
Lägenhet för 3-5 personer
I våra lägenheter går det även bra att bo mellan 1-5 personer. Sängarna består utav enkelsängar samt en våningssäng. Bor du i lägenhet så håller du efter själv med städning och vid utcheckning lämnar lägenheten i samma skick som vid incheckning.
Kostnad från 1450 kr per natt.